Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Primal (2010)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Josh Reed
Medvirkende: Krew Boylan, Wil Traval, Zoe Tuckwell-Smith m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 25. oktober 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En gruppe af unge antropologistuderende bestående af Mel (Krew Boylan), Chad (Lindsay Farris), Kris (Rebekah Foord), Warren (Damien Freeleagus), Anja (Zoe Tuckwell-Smith) og Dace (Wil Traval), begiver sig på opdagelse.

De har fået fingrene i et 120 år gammelt kort, der viser, hvor nogle hidtil ukendte hulemalerier befinder sig et sted i den australske vildmark. Det er nogle helt unikke hulemalerier malet for 12.000 år siden. De seks unge mennesker finder stedet og malerierne, som de tolker som en advarsel.

Der bliver naturligvis også tid til lidt hygge omkring lejrbålet med lidt sang og kys i krogene. Mel beslutter sig for at tage en midnatsdukkert i den nærliggende . Selvfølgelig helt nøgen.

Hun kommer dog hurtigt op, da hun er blevet oversået af blodigler. De andre får hurtigt iglerne af hende og herfra begynder det at gå helt galt.

Måske skulle vennerne have taget advarslen fra det 12.000 år gamle hulemaleri seriøst og fået pakket sammen. Da det går op for dem, at de er ude i store problemer, kan de ikke engang tage bilen. Dækkene er ædt op af insekter.

Nu er de fanget i vildmarken med en mægtig fjende i deres midte ...

Primal er som sådan en udmærket horror med fine effekter. Det hele er bare set før. En flok unge mennesker isoleret på lars tyndskids marker uden de store muligheder for at komme derfra i live.

Det er derimod yderst befriende, at de unge mennesker ikke er fremstillet lige så stereotypt, som de plejer i film med samme tema. De er i hvert fald ikke skåret så skarpt op, som man er vant til at se.

Primal er en fin lille horror spundet over samme læst, som så mange andre. Men højner sig dog ved de fine effekter og nogle få, men gode gys.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017