Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Politistyrke X7 (2009)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Anders Banke
Medvirkende: Andrey Merzlikin, Mariya Mashkova m.fl.
Varighed: 105 minutter
  Originalsprog: Russisk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 11. juli 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
En af politiets specialenheder under ledelse af Smirnov (Andrey Merzlikin) er på sporet af en gruppe hårdkogte forbrydere. Men deres aktion ender som en katastrofe med både betjente og uskyldige som ofre.

Et tv-hold filmer begivenhederne, og snart efter er det russiske politi til grin verden over. Derfor beslutter politiets ledelse, foranlediget af deres PR-chef Katya (Mariya Mashkova), at sætte alle kræfter ind på at fange forbryderne og samtidig skabe fornyet respekt om politiet.

Jagten på forbryderne skal således gøres til et reality show, hvor befolkningen og verdenspressen kan følge med i politiets indsats på tætteste hold. Smirnov og hans team bliver skubbet i baggrunden, men helt slippe sagen kan betjenten dog ikke.

Den storstillede aktion mod forbryderne ender da også som en ny katastrofe, hvor det lykkes for forbryderne at forskanse sig i et højhus med gidsler. Så Smirnov og hans team træder atter ind på scenen ...

Der er andre end amerikanerne, der kan kaste sig over remakes af film. For remake er netop hvad Politistyrke X7 (Goryachie novosti) er.

Det er således en tilpasning og fortolkning af Hong Kong actionfilmen Breaking News. Og det er den svenske instruktør, Anders Banke, sluppet aldeles hæderligt fra.

Politistyrke X7 er nemlig en actionfilm med stort A, hvor det fyger med krudt og kugler gennem store dele af de 105 minutter, handlingen udspiller sig over. Historien er også tilpasset fint til de russiske omgivelser, så den virker naturlig og troværdig.

Udmærket skuespil er også med til at gøre Politistyrke X7 ganske seværdig. Så er man til hårdkogt action, hvor der brændes ammunition i store mængder af, så går man ikke helt galt i byen her.

Til gengæld skal man så heller ikke forvente en fortælling, man kan fordybe sig i eller fortolke i uendeligheder. Ligeledes bliver personerne skildret temmelig overfladisk. Det er kort og godt action uden dikkedarer!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017