Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Plague Town (2008)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: David Gregory
Medvirkende: Josslyn DeCrosta, Erica Rhodes, David Lombard m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 13. oktober 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Familien Monahan, bestående af far (David Lombard), kæreste Annette (Lindsay Goranson), den selvcentrerede datter Jessie (Erica Rhodes) og psykisk ustabile Molly (Josslyn DeCrosta), er taget fra Amerika på ferie i det smukke Irland.

Formålet med ferien at familien skal knytte bånd, især skal døtrene lære at acceptere Annette, som Jerry skal giftes med. Jessie er fremme i skoene og har allerede efter tre dage fundet en ferieflirt i form af Robin (James Warke). Under er travetur i det irske landskab misser de den sidste bus hjem til byen og må således blive i skoven.

Heldigvis finder de en forladt bil og de søger tilflugt i den. Robin tager på rekognisering for om muligt at finde et hus, hvor han kan låne en telefon og få ringet efter en bil.

Men der bor en familie i skoven, som ikke er helt almindelig og snart begynder mareridtet for familien Monahan ...

Plague Town er en fin lille gyser, som har alle de elementer, der skal til: Fem mennesker i en tilsyneladende øde skov, natten falder på, skovtosserne dukker op og blodet flyder.

Det er den samme læst, som mange gyserfilm er skåret over, for eksempel Wrong Turn, Forest of the Damned, som ingen klaptræer fik, og Vildmark.

Men Plague Town udmærker sig ved at den holder gyset og spændingen, trods forudsigeligheden. Der er nogle lidt diffuse huller i handlingen, men pyt med det.

Skuespillet er heller ikke så ringe endda, især Josslyn DeCrosta i rollen som Molly er ganske fremragende. Der er visse scener, der er ganske intense, for ikke at sige modbydelige, og det giver et klaptræ ekstra.

Hvis man er til blodige gyserfilm med vanskabninger, skovtosser og dysfunktionelle familier, er Plague Town et udmærket valg. Der er rigeligt med blod til at tilfredsstille selv den mest sultne vampyr.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017