Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Peter Plys - Spøgelser for sjov (2006)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Peter Plys, Grisling, Tigerdyr m.fl.
Varighed: 80 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: Oktober 2006
Anmeldt af: Zenia Fruerlund
 
 
Første film - Bøh Peter Plys

Allerhelgensnat (Varighed ca. 20 minutter)
Tigerdyr kan bare ikke vente på denne spændende (u)hyggelige nat i hundredemeterskoven, hvor de kære venner skal opleve halloween sammen. Men Grisling mener at det er aaalt for uhyggeligt og vælger at blive hjemme.

Men
Peter Plys vil nu ikke bare lade Grisling være alene sådan en u-hygsom aften, så de beslutter sig for at klæde sig ud og tage hjem til Grisling for at fejre aftenen sammen med ham. Men når en lille og meget skræmt Grisling sådan, lige pludselig ser nogle grumme spøgelser på vej mod han hus ... ja, så må man bare komme væk i en fart ...

Anden film - Spøgelser for sjov

Æsel i gyngen (Varighed ca. 11 minutter)
Når man nu ikke er særlig god til at gynge, og man samtidig rigtig gerne vil lære det, så er det en god idé at have en god ven som Tigerdyr. Han vil i hvert fald rigtig gerne lære æsel, hvordan man gynger om aftenen. Men hvad er det for en uhyggelig lyd, som Peter Plys og de andre kan høre? Det lyder temmelig u-hygsomt?

Historien om frankenplys (Varighed ca. 6 minutter)
Et eventyr om at fortælle historier på den helt rigtige u-hyygelige måde.

Grislings drøm (Varighed ca. 10 minutter)
Efter en uhyggelig drøm, nægter Grisling at sove. For han er så frygtelig bange for at drømmen skal gå i opfyldelse, mens han sover. Og når man nu er så
bange for at sove, så er der jo ikke noget bedre, end at have nogle rigtig gode venner, som gerne hjælper én med at holde sig vågen, så drømmen ikke kommer igen.

Månehonning (Varighed ca. 12 minutter)
Er der mon honning på månen? Det spørgsmål forsøger Peter Plys og Grisling at finde svaret på. Og mon ikke om der findes nogle grumme måne-busse-bøh-mænd også?

Larm på loftet (Varighed ca. 21 minutter)
Hvad mon der findes oppe på det uhyggelige og mørke loft og findes der troldmænd og frygtelige drager i et skakspil?

Seks små søde (og lidt uhygsomme) historier om den kære og højtelskede Peter Plys og hans venner i hunderedemeterskoven.

De er, som man kender dem og alligevel føler man en lille irritation over Grislings konstante sætning "ihh du godeste" - Jeg stoppede med at tælle antallet af gentagelser af denne sætning, da jeg nåede op på en ca. 30 "Ihh du godester" ... Men hvad andet kan man forvente, når nu alle de små film er sådan lidt uhyggelige og når man nu er en lille Grisling. Så må det have krævet sin psykolog at rette op på den stakkels lille grisling, efter hans frygtsomme roller i de samlet ca. 80 minutter "uhyggelig underholdende" Peter Plys Film.

Peter Plys og hans venner er set sjovere, og der er desværre langt imellem de "fintede" ordlege ind imellem, derfor blot tre uhyggelige klaptræer fra denne anmelder.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017