Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Peter Plys' Magiske Verden: At hjælpe hinanden (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Peter Plys, Grisling, Æseldyr m.fl.
Varighed: 50 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 24. april 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Peter Plys Magiske Verden: At hjælpe hinanden består af fire korte historier. I den første har Grisling inviteret Peter Plys til bedste-ven middag, men desværre får Grisling den ondeste hikke, og så må vennerne jo forsøge at kurere Grisling.

I anden historie, er det Ugle, der har brug for hjælp. Han er overbevist om, at han kan synge, hvilket han absolut ikke kan, men han er den eneste, der ikke kan indse det.

I den tredje historie mister Max Muldvarp sin hjelm, og i den sidste historie bryder et frygtelig uvejr løs i Hundredemeterskoven, og alle må nu hjælpe til for at redde deres hjem.

Det er fire søde og hjertevarme fortællinger om at hjælpe hinanden. Peter Plys Magiske Verden er som sædvanligt pædagogisk korrekt, og man kan roligt lade sine små børn blive opslugte af fortællingerne.

Jeg tror, jeg aldrig bliver for gammel til Peter Plys og alle hans herlige venner i Hundremeterskoven. Jeg bliver altid en smule glad i låget, når jeg har muntret mig med dette univers.

Man kan altid hygge sig med Peter Plys, og temaet er en kærkommen anledning til en snak med ungerne om hjælpsomhed og venskab.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017