Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Peter Plys' Magiske Verden: At blive stor (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Peter Plys, Grisling, Æseldyr m.fl.
Varighed: 50 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 24. april 2006
Anmeldt af: Henrik, 40 år og far til Amanda på knap 3, Katinka på 4 et halvt samt lillesøster 7 måneder
 
 
Seneste skud på Disneys endeløse stamme af børnefilm er et klokkeklart hit. Et kvalitetsprodukt fra yderst til inderst, eller fra original tegnefilm til vellykket dansk synkronisering.

Ungerne hygger sig gevaldigt med at følge plysbjørnens eventyr og i denne omgang er det især nogle af vennerne, der har deres genvordigheder.

Tigerdyret bliver forfulgt af en sky, som han gerne vil kramme, mens den gerne vil regne på ham. Det bliver der en sød lille forfølgelsesscene ud af.

I de andre små eventyr er det Max Muldvarp og Grisling, der har deres genvordigheder. Karaktererne er sympatiske og deres problemer nærværende.

Amanda på knap 3 og Katinka på 4 et halvt (det sidste er skam vigtigt) hyggede sig gevaldigt med DVD-filmen og har allerede været den igennem et par gange. Selv lillesøster på 7 måneder sidder og stirrer på skærmen med Peter Plys.

Faderen sidder tilbage med et lille stænk af misundelse: Hvad kunne vores H.C. Andersen-år ikke være blevet til, hvis vi havde solgt ud af eventyrskatten til Disney? Der havde givetvis været en lang større opmærksomhed om eventyrdigteren, hvis børnene havde fået historierne serveret på en sød og charmerende måde. Og det bliver pointerne jo ikke mindre af.

Fem store klaptræer for et flot, gennemarbejdet produkt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017