Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Peter Plys - Kærlighed og venskab (2004)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør:
Medvirkende: Peter Plys, Jacob, Æsel m.fl.
Varighed: 57 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
DVD'en består af fire små historier. I "Et meget, meget stort dyr", lider Grisling af mindreværdskomplekser, og som han selv siger, skal man være dobbelt så stor for at være så lille, som han er. Selvfølgelig prøver hans trofaste venner at give ham selvtilliden tilbage.

I "Ninka Ninus fæstning" bliver Ninkas grænser overskredet, da vennerne ikke kan forstå, at han gerne vil have sin have i fred. Ergo bygger han en fæstning, og det går lidt galt.

I "Striber der blev væk" får Tigerdyret et problem, da han mister sine striber efter et bad. Og sidst men ikke mindst, i "Tigerdyrets sko" får Tigerdyret et par magiske sko af Ninka Ninus, som dog har en lille bagtanke bag gaven.

Det er som altid med Peter Plys og hans venner en politisk korrekt tegnefilm, der på vanlig pædagogisk vis, forsøger at forklare om hensyntagen, venskab, kærlighed og betænksomhed. Dejligt med sådanne tegnefilm, når man bombarderes med voldsomme tegnefilm i fjernsynet og på dvd.

Det er søde og sjove historier, og det er dejlig forældrevenligt, at de er inddelt i fire små episoder, og ikke som hel film. Så er det en kende nemmere at forklare ungen, at en historie er nok inden sengetid.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017