Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Perfect Guy (2008)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Eric Styles
Medvirkende: Heather Graham, Mia Kirshner, Tom Ellis m.fl.
Varighed: 104 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Sunrise
Udgivet: 24. januar 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Georgina Salt (Heather Graham) er en succesrig kvinde med eget byggefirma, Salt Constructions. Hun bor sammen med tv-produceren Zak (Tom Ellis), og de er lykkelige.

Der er bare et lille men. Georgina er skruk. Hun er 33 år og det biologiske ur tikker faretruende. Sammen med veninden Clem (Mia Kirshner) tager hun på Dr. Dupompe Fertility Care, hvor en simpel laraskopi kan konstantere, hvorledes hendes æggelederes tilstand er.

Svaret er en kende nedslående. Hun har kun et enkelt æg tilbage og med kun fire dage til næste ægløsning, får hun travlt med at blive gravid. Men desværre vil Zak ikke have børn. Han har travlt med sin egen karriere og skal til Irland for at optage en dokumentarfilm om livet fra en lille ø.

Georgina er desperat, så hun og Clem samt deres fælles ven, den homoseksuelle Justin (Orlando Seale), lægger en simpel plan. Dag 1: Lok en tilfældig fremmed med hjem og dyrk sex. Mislykkes dette, så skal andendagen bruges på at finde en velegnet donor til en begravelse.

Går dette også i vasken, så er tredjedagen besat med natklub-besøg, og bare score den første og den bedste. Den fjerde dag må Justin træde til.

Lige den sidste del af planen bryder Justin sig ikke om, men tilføjer internet-sæd på skemaet. Og ham selv som den absolut sidste udvej - hvis alt andet glipper.

Her skal ikke siges mere om hvordan planerne skrider frem. Det må man unde sig selv at finde ud af. Perfect Guy er en sød og hjertevarm komedie om, hvor desperat en kvinde kan blive, når æggeuret tikker lidt for hurtigt.

Der er mange sjove elementer i Perfect Guy (Miss Conception), nogle mere sjove end andre. Og andre igen, der sagtens kunne være blevet bygget lidt videre på. Det er som om instruktøren, Eric Styles, lige har glemt at følge op på en sjov episode, for at gå hastigt videre til næste.

Det kan måske undre, at andendagen er afsat til begravelsesreception. Men rent faktisk er det en genial ide. Find en afdød under 40 år og gå til bryllupsreceptionen.

Her vil alle afdødes mandlige venner være til stede. Sårbare og lettere fulde - og dermed meget nemme at få fat i. Nu forstår jeg bedre min venindes valg med at blive bedemand.

Heather Grahams følsomhed og stigende desperation er velspillet og næsten helt overbevisende. Også kun næsten. Derimod er Mia Kirshner i rollen som Clem helt fantastisk.

Perfect Guy er en dejlig, forfriskende, engelsk komedie, der heldigvis ikke er så overgearet og forskruet som amerikanske komedier har for vane at være. Det er tilmed en tøsefilm, som mænd også kan være med på og more sig over, og måske reflektere lidt over.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017