Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Pathology (2008)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Marc Schölermann
Medvirkende: Milo Ventimiglia, Jake Gallo, Lauren Lee Smith m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 19. maj 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Ted Grey (Milo Ventimiglia) er en ung fremadstræbende læge, der efter et turnusophold i blandt andet Afrika nu skal på turnusophold inden for retsmedicin på en prestigefyldt lægeskole i USA.

I starten er han ikke særlig populær blandt de andre patologer, men han bliver hurtigt inddraget i en klike, stærkt anført af Dr. Jake Gallo (Michael Weston).

Den lille klike leger en bizar leg. De kæmper indbyrdes om, hvem der kan begå de mest utænkelige og spektakulære mord.

Når en af dem har udført et mord, mødes de efterfølgende i en nedlagt obduktionsstue på hospitalet, hvor de skal prøve at gennemskue, hvordan mordet er blevet begået.

Ted er ikke meget for det i starten, men snart er han viklet ind i den livsfarlige leg, hvor hans eneste mulighed for at holde sig i live, er at spille spillet ...

Ted bliver også besnæret af det kick, spillet giver. Han kaster sig ud i et udsvævende liv, der indbefatter stoffer og grænseoverskridende sex med en af sine medspillere, Juliette (Lauren Lee Smith). En skærende kontrast til Teds trygge og blide forlovede, Gwen (Alyssa Milano).

Pathology virker en anelse kedelig og langsommelig i starten, og har meget svært ved at komme op i gear. Selve konceptet er fint gennemtænkt, men der mangler drive.

Dertil skal lige siges, at den sidste halve time er ulidelig spændende og hiver et klaptræ op. Skuespillet er så som så. Karaktererne er stereotype og en anelse kedelige.

Pathology er en middelmådig gyser, der dog fænger på en eller anden bizar måde. Måske fordi emnet er en anelse ubehageligt. Vi ender jo måske også nøgne på et obduktionsbord før eller siden, og vil nok gerne behandles med en vis respekt.

Men Pathology er absolut værd at se en trist aften, hvor der intet er i fjernsynet. Så det vil blive meget nemt at finde sådan en aften.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017