Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Pas på! Vi er rasende ... (1974)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Marcello Fondato
Medvirkende: Bud Spencer, Terence Hill m.fl.
Varighed: 141 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 11. januar 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Ben (Bud Spencer) og Kid (Terence Hill) starter som modstanderne i et stockcar-race, hvor der bliver kørt lige til og, oftest, langt over stregen. De ender på en delt førsteplads og må dermed dele præmien, en hot, lille bil.

Da de ikke har i sinde at dele bilen, beslutter sig for at dyste indbyrdes om gevinsten. De drager til et nærliggende fornøjelsespark, hvor de går i gang med en konkurrence om, hvem der kan drikke flest øl og spise flest pølser.

Mens de er i gang med den lille venskabelige dyst, bliver fornøjelsesparken overfaldet og vandaliseret. Det tager Ben og Kid dog med ophøjet ro og beslutter sig for at finde et andet sted at fortsætte dysten.

Men netop som de er klar til at tage videre i den nye bil bliver de selv ofre for vandalerne og deres fælles gevinst ødelagt. Det skulle vandalerne dog aldrig have gjort. For makkerparret, som de nu er, beslutter sig for at finde bagmændene og få deres bil erstattet.

Så let går det dog ikke, så de to må til at dele øretæver ud. Og det gør de så sandelig i denne underholdende og fornøjelige film.

Pas på! Vi er rasende ... (Altrimenti ci arrabbiamo) er en perle af en film med Bud Spencer og Terence Hill, hvor de virkelig viser, hvorfor deres samarbejde i en lang række film gennem 70'erne og 80'erne gjorde dem til et at de mest populære komikerpar.

Filmen byder på massevis af slagsmål, som i makkerparrets vante stil er underspillet i en grad, så det nærmer sig slapstick comedy. Alene det afgørende opgør, hvor tusindvis af balloner indgår, er hele filmen værd.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017