Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Pas på pelsdyrene (2010)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Roger Kumble
Medvirkende: Brendan Fraser, Brooke Shields, Ken Jeong m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 3. november 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Dan Sanders (Brendan Fraser) får til opgave af styre et større byggeprojekt af sin chef, Neal Lyman (Ken Jeong). Byggeprojektet, der skal forvandle en naturskøn skov til miljørigtig beboelse, tvinger Dan til at flytte til området med sin kone (Brooke Shields) og søn.

Sønnike er dog ikke ligefrem begejstret for de naturskønne omgivelser, fjernt fra byen og tidligere venner. Han ændrer dog mening, da han forelsker sig en i en pige fra området.

Der er heller ikke udelt begejstring for byggeprojektet. Skovens normale indbyggere, alle dyrene, ser det som en trussel mod deres fortsatte eksistens. Og de tager kampen op mod nybyggeriet og, ikke mindst, Dan.

Det udvikler sig til en veritabel krig, hvor Dan konstant trækker det allerkorteste strå. Men da det viser sig, at den, mildt sagt, utiltalende Neal Lyman overhovedet ikke har tænkt sig at tænke på miljøet og udelukkende er ude på at slippe af alt grønt i området, beslutter Dan sig for at hjælpe skovens dyr.

Dermed ender det hele, som det vel hør og bør i en familievenlig film, i fryd og gammen.

Pas på pelsdyrene (Furry Vengeance) er meget amerikansk og, for nu at være helt ærlig, hamrende langtrukken. Historien kunne sagtens være fortalt på den halve tid, men så var der selvfølgelig ikke blevet mulighed for at gentage de samme, dårlige forsøg på morskab igen og igen.

Men, men, men ... Nu er denne skribent næppe er eksponent for den egentlige målgruppe: Familiens yngste. Jeg er nemlig slet ikke i tvivl om, at de vil se på Pas på pelsdyrene med helt andre og langt mere positive øjne.

Humoren er henvendt til børn, der endnu ikke er blevet for gamle vil sætte langt større pris på noget hardcore action. Der er da også taget højde for, at Pas på pelsdyrene skal være børneegnet.

Filmen kan således ses med enten det originale, engelsksprogede lydspor eller i en udgave med danske stemmer. Blandt andre Thure Lindhardt og Andrea Vagn Jensen har bidraget med de danske stemmer.

Pas på pelsdyrene udmærker sig i øvrigt ved at rumme en del ekstramateriale.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017