Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Over Her Dead Body (2008)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Jeff Lowell
Medvirkende: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 18. november 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Film om kærlighed og jalousi er set masser af gange. Derfor kan det være svært at tilføje denne type historier noget nyt. Men filmen Over Her Dead Body prøver ikke desto mindre, ved blandt andet at blande en snert af det okkulte ind i historien.

Kate (Eva Longoria Parker) bliver dræbt på sin bryllupsdag, inden hun er blevet viet til sit livs udkårne, dyrlægen Henry (Paul Rudd). Kate vågner op i himlen, hvor hun nægter at acceptere, at hun nu er hinsides.

Et år senere bliver Henry af sin søster lokket med til et møde med cateringkokken Ashley, der også er synsk og medie. Ashley kan således komme i kontakt med de afdøde, og Henrys søster mener, at den synske kok kan hjælpe Henry med at komme over tabet af Kate, så han kan komme videre med sit liv.

Ashley kan dog ikke umiddelbart komme i kontakt med den afdøde Kate, ligesom Henry har en mere end almindelig skepsis overfor det okkulte. Ved hjælp af Kates dagbog lykkes det dog for Ashley at overbevise Henry om, at hun har fået kontakt med Kate.

Ashley forelsker sig dog hurtigt i Henry, og følelserne er gengældt. Forholdet, der således bygger på en løgn, får dog hurtigt tilført en ekstra dimension. Kate dukker nemlig op som et jaloux spøgelse, der vil gøre alt for at få Ashley til at holde op med at date Henry.

Ashley gør alt i sin magt for at slippe af med spøgelset Kate. Men da selv en præst ikke kan få det jaloux genfærd ud af hendes liv, og Henry samtidig opdager Kates dagbog, går forholdet mellem Henry og Ashley i stykker.

Kate må dog erkende, at Henry ikke er lykkelig uden Ashley. Og da Henrys lykke er det vigtigste for hende, trods alt, må hun nu prøve at få de to sammen igen, så hun kan vende tilbage til himlen.

Den lykkelige udgang på historien ender dog med at gå ud over Dan (Jason Biggs, der er Ashleys bedste ven og partner i catering-foretagendet. Ikke kun er Dan en katastrofe i et køkken, men han har også i årevis foregivet at være bøsse, trods han er håbløst forelsket i Ashley.

Over Her Dead Body bringer som sådan intet nyt til kærligheds-genren, men det er trods alt en ganske sød historie, der sagtens kan ses af hele familien. Skuespillerne gør i hvert fald deres for at bringe historien ud over det ordinære, og der er blevet plads til masser af humor undervejs.

Så alt i alt en ganske god film, hvis man ikke forventer nytænkning indenfor genren. Som et ekstra plus er musikken undervejs til tider mere end almindelig god.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017