Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Open House (2011)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Andrew Paquin
Medvirkende: Brian Geraghty, Rachel Blanchard, Anna Paquin m.fl.
Varighed: 83 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 6. december 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Alice (Rachel Blanchard) og Josh (Stephen Moyer) skal skilles. Deres fælles drømmehus er sat til salg.

Josh er flyttet ud og tilbage er kun Alice. Markedet for boligsalg er ikke det bedste, trods ejendomsmægleren Carls ihærdige forsøg. Under et af disse går der flere gæster ind, end der kommer ud.

En ung mand har gemt sig i krybekælderen ved vaskerummet. Han venter tålmodigt til Carl er gået og Alice er kommet hjem igen. Da den unge mand, David (Brian Geraghty), kommer frem fra sit skjul, slår han ikke Alice ihjel, men slår hende derimod bevidstløs og gemmer hende i krybekælderen.

Mens Alice er langt væk, lukker David sin medsammensvorne, Lila (Tricia Helfer), ind, og de begynder straks at føle sig hjemme i deres stjålne kærlighedsrede.

Men Alice er stadig i live. Og hun bliver holdt godt skjult af David. Han ved, at hvis Alice bliver opdaget af Lila, vil det gå galt og Alice må .

Ligesom alle andre, der formaster sig til at forstyrre parrets fred ...

Open House er i stil med legendariske Funny Games US, selv om den ikke helt når op i samme intensitet.

Men intensiteten mangler bestemt ikke i Open House. Det er især Brian Geraghyty (The Hurt Locker i rollen som David, man lægger mærke til. Mage til iskolde og totaldøde øjne, skal man lede meget længe efter.

Der er nogle få øjeblikke, hvor han lader øjnene få lidt liv, men ellers er det bare dødt, stift og helt uden følelser. Fremragende spillet.

Open House er en af de få horrorfilm, hvor jeg blev lidt ærgerlig over, den sluttede. Den måtte godt have været en anelse længere for at få en fuld afklaring på visse ting.

Lila i skikkelse af Tricia Helfer giver også sin rolle de rigtige gode psykotpattræk og man er ikke i tvivl om, hvem, der styrer hvem i hendes og Davids højst besynderlige forhold.

Instruktøren, Andrew Paquin, er værd at holde med i fremtiden. Jeg glæder mig i hvert fald til næste udspil fra ham. Open House er en vellykket horror med gode kræfter bag og, især, foran kameraet.

Jeg kan i den grad anbefale Open House. Hvis man selv har sin bolig til salg, skal paranoiaen nok ramme en med fuld styrke.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017