Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Oban Star-Racers 7-9 (2006)
 
 
  Genre: Science fiction
Instruktør: Savin Yeatman-Eiffel m.fl.
Medvirkende: Molly m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 13. august 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Franskmanden Savin Yeatman-Eiffel har skabt og er medinstruktør af en tegnet TV-serie til de større børn, Oban Star-Racers. Serien, der er blevet til i et fransk-japansk samarbejde, er oprindelig med fransk tale, men på DVD-udgivelserne er der dansk tale, mens den tydeligt japansk-inspirerede streg selvfølgelig er bibeholdt.

Serien tager sit udgangspunkt i Oban Star-Racers 1-3, hvor vi befinder os på Jorden i 2082. Her møder vi den unge vildbasse Eva, der bor på en kostskole, men beslutter sig for at stikke af for søge efter sin far, en berømt Star-Racers manager.

Faren, der leder Jordens Oban Star-Racers hold, kan imidlertid ikke genkende Eva, da hun finder ham. Eva udgiver sig derfor for at være en mekaniker ved navn Molly for at kunne være sammen med sin far. Og dermed starter eventyret, der fortsætter på den anden DVD, Oban Star-Racers 4-6, og nu altså den tredje DVD med episode 7-9.

I episode 7 søger Rick efter den person, der har ødelagt hans Star-Racer. Han finder dog udelukkende forvirrende spor i Souk. Jorden og Molly deltager desuden i et løb mod den ubesejrede oberst Toro. Kan de mon vinde?

I episode 8 møder Molly sin nye ven, Prince Alka, mens hun er ude at gå. Han er i fuld gang med at øve sig med sine kraftfulde, magiske pile. Alka foræller, at han vil vinde over Molly, næste gang de mødes. Omvendt lover Molly, at han kan få sit kapløb mod hende.

I episode 9 bliver Rick af Don Wei bedt om at hjælpe den vanskelige Molly, efter hun har tabt to løb i træk. Molly skal nemlig senere konkurrere med den mystiske Super-Racer. Kan hun vinde med Ricks hjælp?

Oban Star-Racers er en glimrende, tegnet teenage-fortælling med masser af eventyr og oplevelser. Animationerne og historien er ganske god. Så større børn går ikke helt galt i byen her.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017