Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Oban Star-Racers 4-6 (2006)
 
 
  Genre: Science fiction
Instruktør: Savin Yeatman-Eiffel m.fl.
Medvirkende: Molly m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 13. august 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Oban Star-Racers er oprindelig lavet som en TV-serie og består dermed af en lang række afsnit, der så småt finder vej til de danske butikker på DVD med dansk tale. Vi har allerede anmeldt den første DVD, Oban Star-Racers 1-3, og nu er turen kommet til de næste tre episoder:

I episode 4 nægter Jordens formand at lade holdet slippe ud af Oban-konkurrencen. Derfor bliver chefen for Jordens hold nødt til at give Molly endnu en chance. Så nu bliver det til en kamp mod de lokale favoritter gennem en labyrint af farlige fælder ...

I epsiode 5 gør Rick et overraskende comeback som pilot for Jordens hold. Det passer ikke Molly, men jalousien bliver meget hurtigt til bekymring. Rick virker nemlig ikke længere som den samme.

I epsiode 6 lokker den drilagtige Kat Molly og Jordan til at spille et computerspil. Det er dog ikke et helt almindeligt spil, for ødelæggelserne i spillet er ægte. Det ødelægger næsten Jord-holdets star-racer.

Oban Star-Racers er en typisk teenage-fortælling med håb og drømme ... og masser af eventyr og oplevelser. Animationerne er gode, om end meget japansk inspirerede i deres streg, ligesom historien er ganske god. Klart et kig værd for større børn.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017