Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Oban Star-Racers 10-12 (2006)
 
 
  Genre: Science fiction
Instruktør: Savin Yeatman-Eiffel m.fl.
Medvirkende: Molly m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 13. august 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Så er vi nået til den foreløbige kulmination i den tegnede serie om pigen Eva, der udgiver sig for at være mekanikeren Molly, så hun kan være sammen med sin far, en berømt Star-Racers manager. Det bringer hende ud i rummet for sammen med farens hold at kæmpe om Oban-trofæet.

Serien begynder i Oban Star-Racers 1-3, hvor mange af de forskellige karakterer præsentere. I Oban Star-Racers 4-6 og Oban Star-Racers 7-9 fortsætter det spændende sci-fi eventyr.

I episode 10 har Ricks hjælp fået Jord-holdet tilbage på sporet. Selv Don Wei begynder at handle næsten menneskeligt. Han afslører således mørke hemmeligheder til Rick. Molly og Jordan skal desuden kæmpe mod giganten Rush i et helt særligt løb.

I episode 11 skal Molly og Jordan kæmpe mod Spirit. Spirit er en alien, hvis krop kan ændre sig til en star-racer. Både Molly og Don Wei bliver forstyrret af synet af den underlige fremmede. De genkender ham nemlig fra deres fortid. Spørgsmålet er nu om Spirit virkelig er ond.

Efter at Molly har opdaget, at gevinsten virkelig er værd at kæmpe for, koncentrerer hun i episode 12 sig derfor endnu mere om at vinde. Men da Don Wei fortæller Molly at han har en datter på hendes alder på Jorden, er det store spørgsmål om hun kan bevare koncentrationen.

Serien, der er skabt af franskmanden Savin Yeatman-Eiffel, ender således foreløbig med en cliffhanger, så mon ikke vi kan forvente yderligere udgivelser om Molly og hendes eventyr i den fransk-japanske samproduktion. Serien, der henvender sig til de større børn, er tydeligt japansk-inspireret i sin streg, hvilket bestemt ikke skader i denne fortælling.

I det hele taget byder serien på masser af eventyr og oplevelser. Animationerne og historien er ganske god. Så større børn vil uden tvivl kunne blive fænget her.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017