Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Oban Star-Racers 1-3 (2006)
 
 
  Genre: Science fiction
Instruktør: Savin Yeatman-Eiffel m.fl.
Medvirkende: Molly m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 13. august 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Oban Star-Racers er en serie af tegnefilm, der henvender sig til de større børn. Serien, der oprindelig er lavet til TV er skabt af franskmanden Savin Yeatman-Eiffel, der også er medinstruktør på serien. Selv om originalsproget er fransk, er der tale om fransk-japansk coproduction.

I episode 1 befinder vi os på Jorden i 2082. Her stifter vi bekendtskab med den unge vildbasse, Eva, der bor på en kostskole. Hun beslutter dog at flygte for at søge efter sin far, en berømt Star-Racers manager. Da hun finder sin far, kan han ikke genkende hende, så Eva udgiver sig for at være en mekaniker ved navn Molly for at være sammen med faderen.

I episode 2 drager Jordens Star-Racers hold til en fremmed planet. Her skal holdet konkurrere i den store kamp om Oban. Molly er ikke inviteret med, men tager med som blind passager. Hun bliver selvfølgelig opdaget, men får lov at blive, da der ikke går nogle transport-rumskibe tilbage til Jorden.

I episode 3 er stjernepiloten, Rick, hos Jordens hold blevet skadet. Derfor leder holdet med lys og lygte efter en ny pilot. Jordan bejler til pladsen, men fejler. Molly beslutter derfor at tage sagen i egen hånd, så hun stjæler raceren. Spørgsmålet er nu om den unge pige kan hamle op med Grooor, alien-holdets stjernepilot ...

Oban Star-Racers er en typisk teenage-fortælling med håb og drømme ... og masser af eventyr og oplevelser. Animationerne er gode, om end meget japansk inspirerede i deres streg, ligesom historien er ganske god - selv for en oldsag som denne anmelder.

Serien rummer en del voldelige scener, men af den gode tegnefilms-type. Så trods masser af skyderier, er der ingen eksplicit vold som sådan. Derfor kan det undre, at Medierådet har valgt kun at tillade serien for børn over 15 år. Ikke mindst, når der er dansk tale, så selv de yngste kan følge med ...
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017