Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Nu rabler det (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Mitch Rouse
Medvirkende: Matt Dillon, Christina Applegate, Steve Zahn m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 7. marts 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
David Walsh (Matt Dillon) har tjek på bollen. Han skal giftes med Sara (Christina Applegate), har et godt bankjob og alle de gode venner hjertet kan begære.

Indtil en ganske almindelig dag forandrer alt. Han står til en forfremmelse, men ender med at blive fyret. Under en middag med de kommende svigerforældre og Sara, skrider Sara fra ham, da hun har opdaget, han boller udenom, og sådan går det slag i slag på den ultimative møgdag.

Jeg synes, det er synd at kalde Nu rabler det for en komedie, jeg vil hellere benævne den som en dramakomedie. Der er da sjove indslag i, især Davids kiksede ven Jack (Steve Zahn), som hovedsageligt ernærer sig ved at udplyndre trafikofre, leverer de komiske indslag.

Efter en lidt træg og underlig opstart udvikler filmen sig forrygende og tager nogle helt uventede drejninger, og dette bærer filmen oppe. Matt Dillon, som også kendes fra Wild Things og Vild med Mary, leverer varen til fulde, og samspillet mellem ham og Steve Zahn er godt.

Nu rabler det, hvis originaltitel Employee of the month passer bedre, er en sjov og dramatisk film, der overrasker. Lige et godt råd - lad filmen spille helt ud til rulleteksterne for at få det hele med.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017