Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
No One Lives (2012)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Ryuhei Kitamura
Medvirkende: Luke Evans, Gary Grubbs, Adelaide Clemens m.fl.
Varighed: 83 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 14. august 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En mand (Luke Evans) og hans kæreste Betty (Laura Ramsey) har pakket bilen, og er på vej mod et nyt liv. Sammen.

De stopper ved et motel og senere tager de til en nærliggende restaurant. Her bliver de chikaneret af en yderst ubehagelig, kriminel bande. Men der sker intet, da lederen, Hoag (Lee Tergesen), får styr på sine håndlangere.

På vej hjem til motellet bliver parret overfaldet af banden og kidnappet. De har en genial plan - ifølge dem selv. Med lidt tortur kan de få pinkoder ud af parret og hæve kontanter.

Kidnapningen er ikke sket med Hoags accept og han er rimelig sur over det. Men nu er parret kidnappet og showet må fortsætte.

De aner bare ikke, hvem de har med at gøre. Overhovedet ikke ...

No One Lives er svær at give et resume af, da handlingen tager en gevaldig drejning cirka 10 minutter inde - og det ville være frygteligt synd at røbe det her. For det er selve essensen i plottet.

Historien er spækket med spidsfindige aflivningsmetoder, fælder, action og skrappe replikker. Som skrevet er der masser af action i. Gode slagsmål - både mand mod mand, kvinde mod mand og kvinde mod kvinde. Sidstnævnte er en forrygende catfight.

Der er lidt plothuller og lidt mangler i historien, men det gør såmænd ikke så meget i denne genre. Selv om man gerne ville have haft uddybet visse scener og personlige handlinger.

No One Lives er ikke en film for sarte sjæle. Der er meget vold, blod og splat, hvilket man nok kan regne ud, når instruktøren er Ryuhei Kitamura.

Han har tidligere stået bag film som The Midnight Meat Train og Godzilla: Final Wars.

Selve skuespillet er fint. Især er Luke Evans ganske fin og tilpas mystisk samt psykopatisk i rollen som den navnløse mand. Luke Evans kendes også fra The Raven, Fast & Furious 6 og Immortals.

Alt i alt er No One Lives en ganske fin horror/thriller-sag, der underholder på brutal og voldsom vis. Og den kan sagtens ses et par gange mere.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017