Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Night of the Living Dead 3D (2006)
 
 
  Genre: Zombie
Instruktør: Jeff Broadstreet
Medvirkende: Brianna Brown, Joshua DesRoches, Sid Haig m.fl.
Varighed: 80 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 11. juni 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Barbara (Brianna Brown) og hendes bror Johnny (Ken Ward) er på vej til mosterens begravelse. De er en anelse forsinkede og ikke just i det bedste humør.

Da de ankommer til Shady Rest Cementery, er kirkegården helt affolket. Kun kisten står der.

Søskendeparret aner uråd. Og det varer da heller ikke længe, før de ikke-døde melder deres ankomst.

Johnny stikker af, og Barbara søger tilflugt hos bedemaden Gerald Tovar Jr. (Sid Haig). Men også her er der zombier allevegne. Hun flygter atter, og da skumringen falder på, føler hun sig lidt sikrere. Men det er en stakket frist.

Heldigvis kommer en ridder på motorcykel forbi og redder hende. Det er pusheren Ben (Joshua DesRoches), og de søger hjælp hos hans venner på Cooper Plant Farm ...

Night of the Living Dead 3D er en nyfortolkning af George A. Romeros (Two Evil Eyes, (Diary of the Dead) klassikeren fra 1968.

Instruktøren Jeff Broadstreet er da også sluppet nogenlunde hæderligt fra det. Han har åbenbart været så begejstret for sin egen re-make, at han i år også har stået bag endnu en re-make. Af sin egen film. Den har fået titlen: Night of the Living Dead 3D: Re-Animation .

Night of the Living Dead 3D udkommer i en 3D udgave, men man kan heldigvis slå over på 2D. Jeg fik en knaldende hovedpine af at se den i 3D, men i 2D er den fin og uden farvefnidder.

Jeg er selv brillebruger, og måske derfor kan jeg ikke rigtig med 3D-brillerne. De skøjter bare rundt sammen med mine normale briller.

I rollen som bedemanden Tovar Jr. ses Sid Haig. Han kendes for blandt andet fra House of 1000 Corpses og fortsættelsen The Devil's Rejects. Han er genial i rollen som bedemand.

House of the Living Dead 3D har zombier, blod og splat i lange baner samt en fin humor, der holder hele vejen igennem. Især takket være Sid Haig.

Vil man gerne underholdes med en rimelig god zombie-film, så er Night of the Living Dead 3D bestemt ikke den værste af slagsen. Men den vil aldrig slå originalen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017