Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Night of the Hunted (1980)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Jean Rollin
Medvirkende: Brigitte Lahaie, Vincent Gardére, Bernard Papineau m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 8. april 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Robert (Vincent Gardére) finder en højst forvirret ung kvinde iført natkjole løbende rundt i vejkanten en sen nattetime.

Kvinden, Elysabeth (Brigitte Lahaie), tager med Robert hjem, og det går hurtigt op for ham, at der er noget helt galt med hende. Hun kan ikke huske noget som helst, men det afholder ham dog ikke fra at hoppe i kanen med hende.

Om morgenen kører Robert på arbejde, og Elysabeth bliver hentet af Doktor Francis (Bernard Papineau), der ved hvad, der er galt med hende. Hun køres til et højhus i midten af Paris, hvor flere andre med samme symptomer befinder sig.

Historien i Night of the Hunted (Nuit des traquées) er sådan set god nok, men skuespillet bærer præg af, at Jean Rollin har benyttet sig af datidens pornostjerner, og dialogerne kommer desværre til at fremstå lidt komiske indimellem.

Når det er sagt, så skal det også siges, at der er en del glimrende og intense scener i Night of the Hunted, som giver en gysende fornemmelse langs rygraden.

Der er også en del forklaringsmæssige huller i plottet, men kan man abstrahere fra dette og ikke stille de store spørgsmål, er Night of the Hunted ganske seværdig.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017