Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie 4 (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Flere forskellige
Medvirkende: Lassie m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On Air Video
Udgivet: 29. april 2008
Anmeldt af: Else Larsen
 
 
I den første episode bliver Will opfordret til at gå ind i et spøgelseshus, men nogen sætter ild til huset, og Lassie og Will må nu finde forbryderen.

I den næste episode kommer Will i vanskeligheder, da han går gennem brædderne i et gammelt skur og bliver fanget under skuret.

I den tredje og sidste er Paul, Megan og Lassie til fodbold. Men Lassie er lidt i vejen for det unge kærestepar, og de låser Lassie inde i en meget varm bil.

Jeg er fra en ældre generation og elsker Lassie-film, som tit og ofte bliver vist fra en af de utallige tv-kanaler. Så jeg havde set frem til denne Lassie, og jeg må indrømme, at jeg blev slemt skuffet.

For mig er det nærmest en dødssynd at skære Lassiefilm helt ind til kødbenet. De tre episoder giver ingen mening, men er blot uddrag af tidligere hele film, og det er så synd for ægte Lassie-fans.

Men måske vil den yngre generation, der ikke kender Lassie-filmene, blive inspirerede til at se en Lassie-film i dens fulde udgave. For det er film, der byder på så meget, både godt og ondt, tårer og grin, og de er så uskyldige, som noget kan være.

For mig gamle kone var det en slem skuffelse, for en Lassie-film skal ses i sin fulde længde.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017