Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie 3 (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Lassie, Will Nipper, Wendy Cox m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 29. april 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Så er turen kommet til nummer tre i rækken af The New Lassie-serien. Denne er den andensidste i serien om den herlige collie, der hurtig finder sig til rette både blandt store og små. På denne DVD finder vi tre episoder fra serien.

I den først episode er Will (Will Nipper) og Megan (Wendy Cox) med deres onkel Steve ude og se på paraglidning. Will får lov at prøve sammen med onkel Steve, men under landingen går noget galt og de ender højt oppe på en klippe. Onkel Steve er bevidstløs sammen med Will, så nu er alt op til Megan og Lassie.

I den anden episode har Will lovet sin lærerinde at passe hendes pony, Tinker, da den er blevet syg. Da Tinker er et husdyr, tager Will den med hjem i huset, hvilket alle ikke ligefrem synes er en god ide. Specielt ikke naboen, der vil have ponyen væk og gøre livet surt for Will og hans familie.

I sidste episode får Will en sportsskade efter en fodboldkamp, så han og Lassie skal være alene hjemme i nogle dage. Will og Lassie fordriver tiden på Wills værelse. Pludselig kommer der nogle mærkelig lyde og det går op for dem, at nogen er brudt ind i huset. Her begiver Lassie og Will sig ud på en farlig mission for at få tyvene sat bag tremmer.

Lassie er både for nye og gamle seere, og den er helt sikkert et kik værd. Om ikke andet vil det lille publikum helt sikkert være vilde med den dejlige collie.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017