Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie 2 (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Lassie, Will Nipper, Wendy Cox m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 29. april 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
DVD nummer to i tv-serien New Lassie indeholder, som de øvrige DVD'er, tre episoder med den intelligente collie, som lægger navn til ikke kun denne serie, men adskillige filmatiseringer on øvrige tv-serier gennem tidens løb.

I første episode dyrker Will (Will Nipper) og Megan (Wendy Cox) hver sin hobby sammen, modelflyvning og fotografering. Desværre styrter modelflyet, men Lassie finder det selvfølgelig hurtigt. Hun finder samtidig en indiansk begravelsesplads.

Familien søger derfor hjælp hos en professionel arkæolog. Hun viser sig dog at være gravrøver, der sammen med sine kumpaner blot er ude efter at snuppe alle værdierne. Nu er det op til Will og Megan at redde dagen - selvfølgelig med hjælp fra Lassie.

I anden episode redder Lassie en meget mindre hund fra at blive kørt over. Will får Lassie til at bringe hunden med sig hjem til resten af familien, mens han selv sætter sedler op om den fundne hund.

Kort tid efter ankommer en mand og gør krav på hunden. Han er dog knap kørt igen, før en kvinde dukker op i samme ærinde og som tilmed kan bevise, at hunden tilhører hende. Will og Lassie beslutter sig for at genfinde hunden, og finder i tilgift en bande professionelle hundenappere, som ulovligt sælger hundene til medicinske forsøg. Kan de to redde hundene?

I tredje episode bliver Lassie "arresteret" for at være et farligt dyr. Det hele beror dog på en misforståelse, for Lassie har kun angrebet en mand, der havde skudt på onkel Steve, der var på vandretur i skoven.

Will hjælper sin elskede hund med at undslippe. Og sammen skal de nu prøve at redde trådene ud, inden hundefangeren skyder Lassie. Klarer Lassie sig og når de at redde onkel Steve?

New Lassie-serien er absolut seværdig, ikke mindst for familiens yngre medlemmer, om end den er meget amerikansk. Der kan dog forekomme voldsomme scener, så de yngste bør nok se DVD'en sammen med en voksen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017