Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Narc (2002)
 
 
  Genre: Thriller/action
Instruktør: Joe Carnahan
Medvirkende: Ray Liotta, Dan Leis, Jason Patric, Krista Bridges m.fl.
Varighed: 105 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2002
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Undercoverbetjenten Nick Tellis (Jason Patric) kommer til at skyde en gravid kvinde under en narkorazzia, og han bliver suspenderet.

18 måneder senere får Tellis stillet til udsigt, at hvis han kan opklare mordet på en anden undercoverbetjent, vil alle anklager mod ham blive frafaldet.

Der er gået to måneder efter mordet på den unge betjent, og sporet er iskoldt. Tellis bliver sat sammen med Henry Oak (Ray Liotta), som er meget brutal og bestemt ikke handler efter bogen. De to får sporet sig ind på to narkohandlere, Beery og Steeds, og så går det ellers derudad, indtil den rystende sandhed om mordet bliver afdækket.

Filmen er efter sigende baseret på en virkelig historie og fik da også en velfortjent specialpris ved Cognac Filmfestivalen i Frankrig.

Ray Liotta og Jason Patric supplerer hinanden rigtig godt i denne til tider meget voldelige og barske thriller.

Filmen giver et uhyre realistisk billede af det betændte narkomiljø, og vanskelighederne ved både at have familie og samtidig arbejde som undercoverbetjent.

Filmen kører i højeste gear fra start til slut, dog med små stille stunder som gør, at historien bliver endnu mere realistisk, og man fatter sympati for disse betjente, selvom de er ekstremt voldelige. Nu skal jeg jo ikke røbe slutningen og sandheden om et mord, men den er rystende og temmelig tankevækkende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017