Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
My Best Friend's Baby (2013)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Jessie McCormack
Medvirkende: Michelle Monaghan, Radha Mitchell, Jon Dore m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Atlantic
Udgivet: 21.november 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Det unge par, Lizzie (Radha Mitchell) og Peter (Jon Dore), har det hele: Et perfekt forhold, dejligt hus, kærlighed og hunden Joyce.

Men de mangler bare lige én lille ting for at fuldende deres lykke og gøre deres liv endnu rigere. Et barn. Dette tærer på deres forhold, selvom de går i parterapi hos Dr. Grayson og In Vitro Fertilisering (IVF) behandling. Det lykkes bare ikke at få et barn ud af anstrengelserne.

Lizzies veninde, Andie (Michelle Monaghan), er en løssluppen pige, der lever livet i fulde drag. Efter et tilfældigt møde med en mand i en bar og efterfølgende engangs-knald, er hun nu gravid.

Andie er overhovedet ikke klar til at blive mor, og hun tilbyder Lizzie og Peter at de kan få barnet. Efter lange overvejelser, og især overtalelse af Peter, går de med til det.

Andie flytter ind hos dem. Det samme gør Casey (Michael Weston), Peters halvbror, der lige er blevet lukket ud fra en afvænningsklinik.

I begyndelsen går det godt. Lizzie og Andie hygger sig, og Peter forsøger at få et bedre forhold til Casey. Men der begynder hurtigt at komme fnidder og ballade. Både i venindeforholdet, parforholdet og broderforholdet.

Måske er det ikke verdens bedste ide og konstallation, de forsøger at få til at fungere ...

My best friend's baby er kategoriseret som komedie, men heri er jeg uenig. Jeg synes, det er etfølsomt drama om flere forskellige slags forhold samt at tage stilling og ansvar i livet.

Skuespillet er fint leveret af Radha Mitchell og Jon Dore, men det er især de to "skæve" personer, Michael Weston (Casey) og Michelle Monaghan (Andie), der gør sig bemærkede.

De to karakterer er fantastiske og man kan slet ikke lade være med at sympatisere med dem og holde af dem. En anden biperson er Dr. Grayson, fremragende spillet af Mimi Kennedy. Hun er perfekt i rollen som den ud-af-posen-talende psykolog, der forsøger at ruske op i Peter og Lizzie.

My Best Friend's Baby er nok mest en tøsefilm. Handlingen drejer sig meget om følelser og forståelse. Hvilket jeg ved vil kede de fleste af mine mandlige venner.

Men jeg hyggede mig rent faktisk med My Best Friend's Baby og kan anbefale at se den - også selvom man er mand. Det kunne jo være, man kunne lære noget om det modsatte køn.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017