Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
My Baby's Daddy (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Cheryl Dunye
Medvirkende: Eddie Griffin, Anthony Anderson, Michael Imperioli, Method Mad m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 1. september 2004
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Akke ja, historien virker mere end bekendt. Ikke mindst efter "Tre mand og en baby" og alt det andet skrammel, der fulgte i kølvandet på den oprindelige succes, der tilmed var baseret på en fransk film. Men der er jo intet nyt i, at amerikanerne elsker at genfilmatisere udenlandske succeser. Her vil jeg blot nøjes med at nævne Ole Bornedals "Nattevagten" som et godt eksempel ...

Kort fortalt handler filmen om tre venner, der lever det frie og sorgløse ungkarleliv. Lige indtil den dag, alle tre får samme besked fra deres kærester: De skal alle tre være fædre. Det betyder selvfølgelig en brat omvæltning i deres vante livsstil. Så slut med vilde fester og druk, til fordel for faderskabets fængsel.

Nogen stor film er det bestemt ikke, selv om den har sine underholdende momenter undervejs. Men en klassiker bliver den aldrig!

Jeg vil mere betegne den som en familiefilm, der kan nydes en eftermiddag her i vintermånederne med en stor kande kakao og nybagte boller. Som sådan fungerer familien skam ganske fint. Min søsters unger blev således underholdt ganske fint i en tilsvarende situation!

At der er en ganske pæn del ekstramateriale samt at filmen trods alt kun varer en sjat over en time, trækker også med op i den samlede bedømmelse.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017