Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Muppets Skatteøen (1996)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Brian Henson
Medvirkende: Kevin Bishop, Kermit, Miss Piggy m.fl.
Varighed: 92 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: Oktober 2006
Anmeldt af: Zenia Fruerlund
 
 
Ho Ho Ho ... Long John Silver, ville have klappet sig på sit slidte træben, over denne forrygende udgave af Skatteøen.

Jim Hawkins (Kevin Bishop) er forældreløs og bor hos den lettere fyldige kromutter Mrs. Bluberidge (Jennifer Saunders), hvor han sammen med sine to gode venner Gonzo og Rizzo tjener til sin overlevelse ved daglige huspligter i kroen. Jim's afdøde far var en respekteret førstestyrmand, og Jim ønsker bare, han kunne gå i sine fars fodspor en dag ...

En mørk aften banker det på krodøren og en uhyggelig blind skabning træder ind. Kort efter havner et vaskeægte skattekort i hænderne på Jim og fra det sekund er Jim's skæbne bestemt. Sammen med sine gæve venner, begiver han sig af sted for at leje et skib og finde skatten.

Kaptajn Smollett (Kermit), der har mistet sin kærlighed Benjamina (Miss Piggy) hyres til at sikre en god og stabil tur. Men men men ... Ingen sørøverfilm, uden pirater, og når nu kokken ombord på det prægtige skib, hedder Long John Silver (Tim Curry) og har træben. Ja, så er rammerne sat for et vaskeægte mytteri af første klasse.

Da Jim, kaptajn Smollett, Long John Silver og alle de andre endelig finder øen, finder de andet end lige det, de havde forventet ...

Skuden er pakket til randen med velkendte "ansigter" - et herligt syn! De er der alle sammen...!! Selv de to mavesure gnavne mænd Statler & Waldorf er med.

Humoren er fantastisk, og filmen er GENNEMFØRT i både handling og effekter! Sangene er skønne og sjove, og man sidder ufrivilligt og gynger med i sofaen. Humoren er for ALLE. Ingen kan se denne film, uden at smile stort over de sindssyge jokes, mindst tre gange.

Instruktøren Brian Henson viser virkelig i denne film, hvordan dukker og mennesker i samme film, kan rykke dig frem i sædet og grine højt. Filmen genspejler sig kun i de gamle Muppet Show serier fra TV, ved selve figurerne. I denne film er der ingen snore eller pinde og alle de kendte "dukker" er "spil-levende".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017