Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Mumitrolden og hans venner – kometen kommer (1995)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: Hiroshi Saitô
Medvirkende: Mumifamilien, Lille My m.fl.
Varighed: 70 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 14. august 2008
Anmeldt af: Kim Falkner og William 3½ år
 
 
En mørk aften hos Mumifamilien, Lille My og Snif dukker filosoffen Hr. Bisomrotte op, og beretter om Den Store Katastrofe og vi hører senere om en kommende komet.

Mumitrolden og de to andre drager ud til et observatorium for at undersøge kometen nærmere. Undervejs støder kendte væsener som Snorkfrøkenen fra Mumiuniverset til. Senere vender de alle tilbage til Mumidalen.

Således er handlingen i Kometen kommer. Tegnefilmen er amerikansk/hollandsk/japansk fra 1995 og baseret på "Comet in Mooninland" helt tilbage fra 1946. Der er dansk tale, bl.a. lægger John Hahn Petersen stemme til.

Husker man fra sin barndom Mumitroldene som uhyggelige, vil man finde, at "Kometen kommer" sagtens kan ses af de mindste. Min medanmelder William på 3½ år var på ingen måde bange, men var på den anden side heller ikke superunderholdt. Han mistede typisk interessen efter omtrent 20 minutter af den 1 time og 10 minutter lange film. Dagen efter ville han dog gerne forsætte.

For os voksne er gensynet med Mumitroldene nostalgisk og jeg vil anbefale filmen til børn som søger tegnefilm, hvor tempoet ikke helt er så højt som i de moderne tegnefilm. DVD'en indeholder ikke ekstramateriale.

Et lille men. Mellem hver scene virker det som om billedet "springer" en anelse. Det virker forstyrrende og forringer oplevelsen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017