Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Mick Øgendahl - Tåfræser (2004)
 
 
  Genre: Stand-up comedy
Instruktør:
Medvirkende: Mick Øgendahl
Varighed: 120 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: ArtPeople
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Det er altid svært at anmelde humor og stand-up, da det er så individuelt, hvad man synes. Da jeg begyndte at se Mick Øgendahl - Tåfræser var jeg lige ved at opgive. Umiddelbart var det slet slet ikke min form for humor, men jeg blev stædigt ved. Måske også fordi jeg havde fået lagt fjernbetjeningen langt fra mig, og jeg gad ikke rejse mig.

Men som jeg blev lullet ind i Micks univers, blev det mere og mere underholdende. Specielt 2. set er forrygende, og jeg må da indrømme, at jeg nu har set showet en hel del gange, og jeg morer mig kosteligt - hver gang.

Mick Øgendahl kommer godt og grundigt rundt i krogene, og han lægger bestemt ikke skjul på, at han kommer fra Falster og bor i Greve. Der er verbale og dog kærlige hug til begge. I det hele taget har han en fantastisk mimik og udstråling, som i starten irriterede mig voldsomt. Manden står ikke stille - han pisker rundt på scenen som en skoldet skid. Jeg havde virkelig lyst til at råbe: Så stå dog stille, mand.

Showet kørte for fulde huse i Tivolis koncertsal i år, og det er fuldt forståeligt. I de to timer showet varer, er man til fulde godt underholdt, og som god stand-up skal gøre, foruden at røre lattermusklerne, giver hans skarpe og satiriske replikker også stof til eftertanke.

DVD'en udkommer i en "limited edition", hvor selve skiven er pakket ind i en alu-boks. Hvis man inviterer gæster til en munter og glad aften, går man ikke helt galt i byen, hvis man sætter Mick Øgendahl - Tåfræser i afspilleren.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017