Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Mickey Mouse in living colour (1935)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Mickey Mouse, Klara Kluk m.fl.
Varighed: 191 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
I 1928 så Mickey Mouse for første gang dagens lys i den sort/hvide kortfilm "Streamboat Willie". Senere kom han så i farver i filmen "The Band Concert", som selvfølgelig er repræsenteret på DVD'en. Jeg tror, at alle kender - store som små - kender Mickey Mouse, og hvis ikke, er der rig lejlighed til det med denne dobbelte DVD.

Mickey Mouse in Living Colour byder på ikke mindre end samtlige Mickey Mouse farvefilm fra årene 1935-38, som tæller i alt 26 råklippede film. Det var også i denne periode, at selveste Walt Disney lagde stemme til musen.

Foruden "The Band Concert" kan da også nævnes "Mickeys Køkkenhave", "Mickeys Brandstation" og "Bag Spejlet". Det er ren nostalgi i tre timer og 11 minutter. Det er guf for tegnefilmsentusiaster, og det var et dejligt gensyn med blandt andre Klara Kluk.

Som en ekstra lille bonus ses filmen "Parade af vindere", der blev lavet til Oscar-festen i 1932 og viser de nominerede skuespillere. Selvom man måske ikke lige er stiv i amerikanske skuespillere anno 1932, er det sjovt at se de karikerede personligheder. Det er en film, der ikke just var tiltænkt offentligheden, men her er den så.

Benene op, en god kop kaffe, og glem alt om sommerens vejr. Her er underholdning nok.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017