Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Men's Room (2011)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Thomas Hartmann og Torben Chris
Varighed: 189 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Funny Business Inc./Scanbox
Udgivet: 22. maj 2012
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Det kan være farligt at gøre sig morsom på andres bekostning. Ikke mindst hvis andre er kvinder og i særdeleshed kvinder, man har eller håber at bevare et godt forhold til.

To af dansk stand-up scenes erfarne kræfter, Thomas Hartmann og Torben Chris, vover dog pelsen og stiller skarpt på netop kvinderne - set med mandschauvinistiske briller. Og der bliver bestemt ikke lagt fingre mellem.

De to komikere rammer plet gang på gang, når de beskriver det modsatte køn og deres handlinger, der ofte er blottet for enhver form logik (set med vi mænds øjne. Men de er bestemt heller ikke blege for at være skånselsløst selvransagende.

Med- og modspillet mellem Thomas Hartmann og Torben Chris på scenen er rigtig godt. Og det skinner gennem hele showet tydeligt igennem, at de hygger sig ganske gevaldigt - både med materialet og hinanden.

Det er også ganske tydeligt, at der er tale om et gennemarbejdet show. Med der er både plads og overskud til improvisationer undervejs. Og det er bare med til at gøre de mange velleverede pointer endnu skarpere.

Selve showet, som blev optaget foran et meget veloplagt publikum på Comedy Zoo i København i efteråret 2011, er fordelt på to sæt, der hver varer ca. 45 minutter. Men dermed er det ikke slut med underholdningen.

Men's Room byder nemlig på masser af ekstramateriale. Faktisk så meget, at der i alt er mere end tre timers underholdning.

For eksempel er der adskillige fraklip og den næsten obligatoriske "bagom" dokumentar. Desuden får man blandt andet en times dokumentar om komikernes besøg med deres show hos de danske soldater i Afghanistan.

Men's Room henvender sig bestemt ikke kun til mænd. Det kunne min medanmelder her på Filmnytdvd, Ruth, skrive under på efter også at have set showet. Hun havde efterfølgende dette at sige:

Alle kvinder burde se denne udgivelse. Ikke for at få indblik i mænds måske lidt mandschauvinistiske verden, men indsigt i sig selv.

De to herrer rammer så godt vi kvinders fejl, mangler og, hånden på hjertet, engang imellem idiotiske og ulogiske handlemønstre. Det er stof til eftertanke.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017