Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
McCoy (1993)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Russell Mulcahy
Medvirkende: Kim Basinger, Val Kilmer, Terence Stamp m.fl.
Varighed: 100 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 5. november 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Karen McCoy (Kim Basinger), der kan bryde ind hvor som helst, er netop kommet ud i friheden efter seks år i fængsel. Hendes eneste ønsker er, at være sammen med sin søn og blive en lovlydig borger.

Det går dog ikke helt som planlagt. Karens tidligere mand har fortalt sønnen, at hans mor er død, så Karen må optræde som en veninde. Og skurken, Jack Schmidt (Terence Stamp), der fik Karen bag tremmer, vil have hende til at begå et kompliceret bankrøveri.

Selv om der er mange millioner at hente i banken, ønsker Karen ikke at deltage. Men Jack Schmidt kidnapper Karens søn for at tvinge hende til at planlægge og udføre kuppet.

I mellemtiden har Karen mødt J.T. Barker (Val Kilmer), der ikkke kun er en glimrende chauffør med en hurtig bil, men som også er smaskforelsket i Karen, som han tilmed har som sit store, kriminelle forbillede.

For at redde sin søn, går Karen sammen med J.T. i gang med at planlægge kuppet mod banken, som er sikret mod indbrud efter alle kunstens regler. Det lykkes da også at finde en måde, at bryde ind i banken på.

Bankkuppet går i gang og alt går helt efter planen. Men Karen har ikke glemt at hun måtte sidde i fængsel i seks år på grund af Jack Schmidt. Så hun har en hævn i ærmet ...

McCoy (The Real McCoy) er bestemt ingen stor film. Den er, til tider, en kende langtrukken, og alt for forudsigelig næsten hele vejen igennem.

Der er dog flere aldeles udmærkede scener undervejs og bankrøveriet kan til tider virke næsten helt Olsen Banden-agtigt i sin udførelse. Der er sågar også blevet plads til nogle gode grin i løbet af de 100 minutter, McCoy triller over skærmen.

Skuespillet er så som så. Udmærket, uden at være prangende. Selv om det er en action film, er der ingen deciderede voldelige scener, så McCoy vil sågar kunne gøre sig som en film, familien med de lidt større børn kan samles om.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017