Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Material Girls (2006)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Martha Coolidge
Medvirkende: Haylie Duff, Hilary Duff, Angelica Huston m.fl.
Varighed: 94 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 19. juni 2007
Anmeldt af: Ea Sofie Mors Simonsen
 
 
Marchetta-søstrene Ava (Haylie Duff) og Tanzie (Hilary Duff) bliver meget pludselig skubbet ud af deres rige luksusliv.

Med hjælp fra deres colombianske husholderske, en ung og smuk laborant og en ung og lækker advokat prøver de at rense deres afdøde faders ry som kosmetikkonge og undgå at familiefirmaet bliver solgt til konkurrenten.

De to søstre lærer to nye ting: Shit happens! Og ... Money can´t buy you happiness! – og det er jo en meget god morale i denne glade og anderledes film.

Der er mange scener som man ikke lige forventer af denne tøse-film. Under en flugt lander de i en skraldecontainer, de renser toiletter i deres eget firma, de kører i bus iført cocktailkjoler og høje hæle. Og den ene giver hudplejeråd til gadeludere på en politistation!

Søstrene er også søstre i virkeligheden. Det gør historien meget virkelig, og de spiller rigtig godt. Material Girls er en sjov og uforpligtende feel-good film.

Material Girls ville have været kommet op på fire klaptræer, hvis der havde været gjort lidt mere ud af ekstramaterialet. Der er rigtig mange gode muligheder for at lavet noget super fedt ekstra materiale for eksempel lidt skønhedsråd og lignende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017