Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Man Trouble (1993)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Bob Rafelson
Medvirkende: Jack Nicholson, Ellen Barkin, Beverly D'Angelo m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 11. januar 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Opera-sangerinden Joan (Ellen Barkin) er netop blevet skilt fra sin mand. Da hun kommer hjem efter en prøve, hvor eksen har dirigeret, har der været indbrud i huset.

Joan beslutter sig derfor for at anskaffe en vagthund og kontakter derfor et vagthunde-firma, der ledes af Harry (Jack Nicholson). Harry er temmelig speciel, men også lidt af en charmør.

Harry tager forbi Joan for at præsentere vagthunden, en schæfer, der udelukkende reagerer på tyske kommandoer. Joan og Harry kommer ganske hurtigt på bølgelængde og ender med at falde for hinanden.

Joans søster, "Andy" (Beverly D'Angelo), der er lidt af en kolbøtte-aspirant, er samtidig i gang med at skrive en bog om sin tidligere kæreste, der er involveret i mafien. Snart bliver både Joan og Harry draget ind i mystiske hændelser, intriger, trusler og meget andet godt.

Harry forsøger på bedste vis at beskytte Joan og også hjælpe søsteren, da hun tilsyneladende bliver bortført. Men han bliver samtidig indblandet i de lyssky affærer på mafia-bossens side.

Harry bærer samtidig rundt på et par hemmligheder. Ikke kun hedder han i virkeligheden Eugene, men han er også gift ...

Man Trouble er en smårodet og temmelig kedelig omgang uden særlig mange grin. Til gengæld spiller Jack Nicholson op til noget af sit allerbedste, og hiver dermed den samlede vurdering op på to klaptræer.

Men bortset fra Jack Nicholsons, som næsten altid, fantastiske skuespil, er der altså ikke meget at komme efter. Desværre!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017