Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Magiske Ella (2004)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Tommy O'Haver
Medvirkende: Anne Hathaway, Minnie Driver, Vivica A. Fox m.fl.
Varighed: 92 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Ella (Anne Hathaway) er født i eventyrlandet Frell. Feen Lucinda har givet hende en lidt speciel dåbsgave - en lydighedsfortryllelse, hvilket vil sige, at hun simpelthen ikke kan lade være med at parere ordrer.

Det er jo lidt belastende, og hendes lydighedsfortryllelse bliver da også forsøgt hemmeligholdt. Da Ellas mor dør og hendes far efterfølgende gifter sig med den onde usympatiske Dame Olga, som oven i købet medbringer to grimme og onde døtre, beslutter Ella sig at rejse ud i kongeriget for at finde Lucinda og få ophævet fortryllelsen.

Det er en ganske dejlig eventyrfilm. Det vrimler med nisser, alfer, orker, kæmper og naturligvis - ingen eventyrfilm uden en fortryllende prins. Den unge Anne Hathaway, som også kendes fra Prinsesse eller ej 1 og 2, spiller med en sødme og naivitet, som er ganske rørende.

Filmen er et godt rod-sammen af alle mulige og umulige eventyr, og det er ganske forfriskende. Desuden er der nogle pragtfulde sangscener i, som man simpelthen ikke kan lade være med at blive i godt humør af. Alene disse sangscener trækker en hel karakter op.

Det er en film, som ikke kræver det store, og som ganske givet vil fornøje de lidt ældre børn samt ikke mindst deres forældre.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017