Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Madhouse (2004)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: William Butler
Medvirkende: Joshua Leonard, Jordan Ladd, Lance Henriksen m.fl.
Varighed: 86 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 9. maj 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den unge medicinstuderende Clark Stevens (Joshua Leonard) er på sin sidste turnusrunde, før lægediplomet er i hus. Han skal være i praktik på Cunnigham Hill - et gammelt forfaldent sindssygehospital under ledelse af Dr. Franks (Lance Henriksen)

I kælderen under Cunningham Hill befinder de mest farlige og psykopatiske patienter sig, og Clark bliver hurtigt draget mod kælderen. Ydermere begynder han at se og høre syner af en underlig drengeskikkelse.

Pludselig begynder mystiske mord at indfinde sig. Bestialske og blodige mord på hospitalets ansatte. Nøglen til hele mysteriet findes i celle 44.

Endelig en gyser som indfrier mine forventninger. Den er rablende vanvittig, blodig, splattet og dog med en yderst fornuftig handling. Madhouse kører meget på chokeffekter, og de er effektive. Det vrimler med psykisk syge personer, og man kommer let i tvivl om, hvem der er mest syge - patienterne eller de ansatte.

Joshua Ladd er i forrygende topform som Clark Stevens. Hans modspiller Jordan Ladd giver også sin rolle en god solid troværdighed, som den unge læge Sara. I det hele taget er samtlige skuespillere forrygende. Og plottet er ganske gennemtænkt, selvom det er set før.

Der er masser af gys, blod og nervepirrende effekter, der kører langs rygraden i Madhouse. Sådan skal en gyser skrues sammen.

Så sluk lyset, træk gardinerne for, åbn en god flaske, lås dørene og bered dig på en gedigen gyser.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017