Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Love and Other Disasters (2006)
 
 
  Genre: Romantisk komedie
Instruktør: Alek Keshishian
Medvirkende: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Santiago Cabrera m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. maj 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Den 30-årige Jacks (Brittany Murphy) elsker at sætte romantiske blinddates op til alt og alle, men mest af alt sin homoseksuelle værelseskammerat John (Matthew Rhys). John finder sig i det meste, og det bliver han nødt til, for Jacks er elendig til at sætte folk sammen.

En dag, midt i alt sin ivrighed for at få John afsat, finder hun den perfekte partner til John, tror hun da selv. Det er bare det lille problem, at Paolo (Santiago Cabrera), ikke ligefrem er homoseksuel, og han er meget forelsket i Jacks.

Selv om filmen er fra folkene bag ”Bridget Jones”, ”Notting Hill” og ”Fire bryllupper og En begravelse”, så når den ingen af disse film til sokkeholderne. Det er en fuser i særklasse i forhold til de andre.

Den mangler den typiske engelske humor, der ellers kendetegner de tre ovennævnte film. Det er virkelig en skam, for der er mange steder man har prøvet at være sjov, men humoren er utydelig, så man er ikke helt klar over om det skulle være sjovt, eller bare var en sætning med et twist.

Historien i filmen er meget sød, men den roder rundt i handlingen, især i slutningen af filmen. Her indgår både Gwyneth Paltrow og Orlando Bloom. Af hvilken grund er mig stadig ukendt.

Måske noget med budgettet kun rakte til 30 sekunder med de to superstjerner. Dem kunne man godt, for min skyld, have undladt, for det gør bare den allerede forvirrende slutning endnu mere forvirrende.

En rigtig sød historie, der desværre bare er blevet til en dårlig film, i forhold til dem den bliver sammenlignet med. Men hvis man ikke har de store forventninger, og man bare skal have noget at fordrive tiden med, så er den ikke et dårligt valg.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017