Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Loulou (2008)
 
 
  Genre: Drama
Instruktører: Patrick Claeys og Giuseppe Laganà
Medvirkende: Loulou, Gaby, Fader Menard m.fl.
Varighed: 676 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Angel
Udgivet: 22. august 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
I Montmartre, Paris, løber en mor rundt i gaderne med sit spædbarn. Hun er på flugt fra "manden med sølvstokken".

For at bringe sit spædbarn, den lille Loulou, i sikkerhed, efterlader moderen barnet hos præsten Fader Menard. Hun selv søger tilflugt på et stort skib og forsvinder ud i horisonten.

Loulou vokser op hos præsten og hans venner. Hun kommer siden på kostskole, men da Fader Menard dør, er hun helt overladt til skolelederens magt, der i den grad udnytter Loulou som arbejdskraft.

Loulou får gode venner, der hjælper hende, og hun begynder så småt at finde ud af, hvem og hvad hun er ...

Loulou (Loulou du Montmatre) er en fransk tegnefilm i 26 afsnit af Françoise Boublil og Jean Helpert, og med en samlet spilletid på 676 minutter, fordelt på tre skiver. De danske stemmer leveres af blandt andre Neel Rønholt, Jens Sætter-Lassen, Søren Vejby, Kristian Halken og Niels Anders Thorn.

Stregen er ganske fin, og der er kælet og kræset for detaljerne i tegningerne. Det bliver heller ikke ringere af, at Paris byder på så mange pompøse bygningsværker, spændende gader og fascinerende skuer.

Selve historien byder på alt, hvad der kræves for at fastholde både børn og voksne. Den klassiske fortælling om den stakkels forældreløse pige, der må gå så meget grueligt igennem, før livet bliver en drømmetilværelse, er altid et hit.

Der er selvfølgelig en hel del onde mennesker med i historien, som det sig hør og bør. Men også kærlighed, dramer, hemmeligheder og håb.

Loulou er en ganske dejlig tegnefilm, som hele familien kan samles om og nyde sammen i bidder - for over 11 timer er lang tid. Selv for de voksne i selskab med Loulou og hendes venner samt fjender. Men absolut en fantastisk tegnefilm, som blot skal nydes.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017