Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Løvernes Konge II (1994)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: -
Medvirkende: Simba, Kiera m.fl.
Varighed: 77 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 16.06.2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
For dem af jer, der har fulgt med i "Løvernes Konge", ved, at Simba blev "gift" med Nala. De er nu herskere over Prideland, og deres kærlighed har selvfølgelig resulteret i den bedårende lille Kiara. Og Løverners Konge II er Kiaras historie.

Kiera er sin fars stolthed og øjensten, og han er en meget overbeskyttende far. I sidste løvefilm forviste Simba Scars løveflok til ødemarken, og her lever de med den yderst ondskabsfulde løvinde Zira som leder. Dette område er i sagens natur dybt forbudt for Kiera at komme i.

Da Kiera vokser til og bliver en smuk ung løvinde, kommer hun i trodsalderen og drages mod det forbudte område . Her møder hun den flotte Kovu, som hun bliver gode venner med.

Kovu er udvalgt til at blive Scars efterfølger, og den hævngerrige Zira har en plan ...

Løvernes Konge II er voldsom, set med barneøjne, og der mangler ikke dramatik. Igen er det den smukke streng og musikken, der bærer filmen oppe. Vortesvintet Pumba og desmerdyret Timon gør også deres til, at filmen er god og spændende.

Men nu synes jeg snart, at der er vredet alt det ud af Løvernes Konge, som der kan. Men den lægger op til en efterfølger, og det begynder efterhånden at blive lidt kedeligt.

Der er en del ekstramateriale, som man kan muntre sig med. Især er dokumentarfilmen om løver rigtig informativ, og det skader jo ikke at blive lidt klogere. Spillene er (som vanligt) meget pædagogiske med små regnestykker og deslige.

Alt i alt er der til mange timers god underholdning i Løvernes Konge II.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017