Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Livet ifølge Rosa 1-6 (2005)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Manne Lindwall
Medvirkende: Anna Ryrberg, Cilla Thorell, Jasmin Snäll Vasquez m.fl.
Varighed: 168 minuttter
  Originalsprog: Svensk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 7. marts 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Rosa (Anna Ryrberg) er en almindelig 12 års pige. Hun har store drømme om at blive en verdensberømt popstjerne, der giver koncerter for fulde huse, drøner rundt i fede limousiner og fører sig frem.

Men virkeligheden er en anden. Rosa bor i Stockholm med sin mor og sin storesøster. Går i sjette klasse og synger i koret. Hendes far bor sammen med sin nye kone på Åland og driver et lille økologisk landbrug.

Rosa bliver veninde med Pamela (Jasmin Snäll Vasquez), en tjekket pige fra syvende klasse, og alene dét at være veninde med en fra de store klasser, giver lidt mere prestige.

Det er en dejlig lille familieserie, svenske Manne Lindwall har instrueret. Den skildrer fint alle de besværligheder, en teenager kommer ud for, og for den sags skyld også forældrene. Der er det sædvanlige venindefnidder, spirende seksualitet, venskab og ikke mindst drømme.

I de første seks afsnit tager personerne lidt efter lidt form og udvikler karakterer og personligheder, men den er lidt træg til at komme i omdrejninger.

Anna Ryrberg er dårende dejlig i rollen som den lidt usikre Rosa, der så gerne vil følge sine drømme, og naturligvis også finde en kæreste.

Det er en varm og nærværende serie om teenagere og deres forældre. Absolut et kig værd, også for de mere voksne.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017