Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Lisbet & Ulf Show (2010)
 
 
  Genre: Revy
Instruktør: Lisbet Dahl
Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Thomas Pakula m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NSM
Udgivet: 23. marts 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
To af dansk showbiz største kapaciteter indenfor revygenren tørner sammen i dette 40 års jubilæumsshow af en intimrevy.

Det er naturligvis Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, der er tale om. De har i 40 år underholdt os hvert eneste år med revy, primært Cirkusrevyen. Og et 40 års jubilæum skal naturligvis fejres.

De gav deres show i et fyldt Europa Hus i Aalborg, og nu kan alle vi, der ikke så showet live, nyde perlerne på dvd.

At Lisbet og Ulf kender hinanden godt og har spillet sammen i 40 år mærkes tydeligt på deres intimitet, små glimt i øjnene og latteren. De hygger sig og hyggen spreder sig ned til stolerækkerne, og nu også til os på sofarækken derhjemme. Det er hyggeligt og rart. Man føler sig velkommen i deres univers.

Det er en intimrevy uden de store dansenumre og dikkedarer. Men indimellem savner man dansenumrene og de andre medvirkende, som f.eks. i nummeret En fed twist fra Cirkusrevyen 2009.

Musikken er under ledelse af kapelmester Thomas Pakula. Tekst og musik er blandt andet skrevet af Aage Stentoft, P. Møller Holst, Arne Myggen, Lisbet Dahl og brødrene Price.

Numrene er primært et tilbageblik fra de sidste 40 års revyer og tæller blandt andet Lisbet Dahls fantastiske beskrivelse af charterturen til Costa del Overskyet i Små bitte skridt. Sangen fra Pippi Langstrømpe og ikke mindst hendes præstation som Edith Piaf i Milord.

Af andre numre kan nævnes Den gamle skude, Alt det der med kærlighed og Ulf Pilgaards glansnummer som Dronning Margrethe i Vi Farmor. Der er heldigvis også blevet plads til Ulf Pilgaards seneste stjernenummer som politidirektør Hanne Bech Hansen alias Perlemor.

Igen synes jeg, det er trist og for dårligt, at Lisbet & Ulf Show ikke er tekstet. Det kan godt være, det er et økonomisk spørgsmål med hensyn til tekstning på visse produktioner, men det er synd og skam, at især stand-up, comedy og revy ikke er tekstet. Det er trods alt, noget hele familien kan samles om og more sig over sammen - hvis der vel at mærke var tekster, så også de svagthørende kan være med i festlighederne.

Men alt i alt er Lisbet & Ulf Show en dvd, der hører til på hylden med revy og humor. Det er sjovt, hjertevarmt og hyggeligt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017