Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Lisbet Dahl - Danmarks Revydronning (2011)
 
 
  Genre: Revy
Instruktør: Lisbet Dahl
Medvirkende: Lisbet Dahl, Ditte Hansen, Ulf Pilgaard m.fl.
Varighed: 133 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 10. maj 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Lisbet Dahl er nok Danmarks ukronede revydronning.

Fra 1984-95 var hun primus motor i Cirkusrevyen på Bakken, hvorefter hun tog en velfortjent pause. Men i 2003 vendte hun tilbage og siden 2004 har Lisbet Dahl igen stået for ledelsen, instruktion og naturligvis medvirket i numrene.

Lisbet Dahl - Danmarks Revydronning har samlet i alt 34 revynumre fra perioden 2006-2010. Og der er mange glædelige gensyn, der trækker smil og latter.

Heldigvis er der flere numre med min absolutte yndlingsfigur udi revyerne, nemlig den midaldrende "sexbombe" iført kittelkjole og en festsang - tralulalulalej, det er en cha-cha, og det er morsomt, forrygende og herligt tidsløst.

Derudover er der glansnumrene med Marianne Jelved, Anne-Mette Fogh Rasmussen, Birthe Rønn Hornbech og Lars Løkke Rasmussen. Der er også gensyn med Ulf Pilgaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard.

Revy er satire, humor, dans og sang, og det er nok nogle af de bedste numre, der er blevet udvalgt. Men da det strækker sig fra perioden 2006 og frem, er det en god ide, hvis man lige selv kan huske de aktuelle begivenheder det pågældende år, der gjorde sig fortjent til et revynummer. Ellers går pointen lidt af.

Der er selvfølgelig andre numre, der er evigt aktuelle. Blandt andet CO2-udslip, overvægt, alder og servicefag.

Tekst og musik leveres af blandt andre Vase, Fuglsang, Nils Olsen, Carl-Erik Sørensen og naturligvis, i revysammenhæng, brødrene Price.

Kan man ikke få nok af revy, kan Lisbet og Ulf Show, Ulf Pilgaard - komik og satire fra fem årtier og selvfølgelig de tidligere udgivne Cirkusrevyer anbefales. Så tror jeg nok, man bliver dækket ind.

Desværre - endnu engang - må hørehandicappede ikke være med i løjerne. Der kan ikke vælges undertekster. Der er trods alt cirka 250.000 høreapparatbrugere i Danmark og 4–5.000 døve med tegnsprog som førstesprog. Lur mig, om der ikke er en del, som meget gerne ville nyde Lisbet Dahl - Danmarks Revydronning.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017