Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Lille Kylling (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Lille Kylling, Pjevs, Gorm Gok m.fl.
Varighed: 77 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 13. juni 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Lille Kylling skaber stor panik i den lille by Oaky Oaks, da han højt pippende proklamerer, at et stykke af himlen er faldet ned. Men det viser sig, at det blot var et agern, der dumpede ned på et trafikskilt.

Lille Kyllings far Gorm Gok bliver flov på sønnens vegne, og det bette pjok vil nu forsøge at genvinde sin fars respekt.

Eftersom Gorm Gok var baseballstjerne i sine yngre dage, kaster sønnike sig over denne sport. Han skal nok vise sin far og resten af byen, at han dur til noget.

Under en kamp ser det ud til, at Lille Kylling har held med sit forehavende, men så sker det igen. Et stykke af himlen falder ned ...

Det er den første 100% computeranimerede film fra Disneys studier, og jeg vil ærligt indrømme, at jeg allerede savner den gode gammeldags streg. Men lad det nu ligge.

Lille Kylling er en sød og sjov film med masser af den vanlige disneyske morale: Vis respekt, tal ud med dine forældre, stol på andre og ikke mindst dig selv og så videre.

Der er en hel del morsomme scener, og ikke mindst sort humor, som går rent ind hos voksne. Figurerne er dejlige, om end anatomiske ukorrekte. Filmen bliver en kende voldsom til sidst, men hvis de mindste poder har mor og far med i sofaen, tror jeg såmænd ikke, at de bliver helt forskrækkede.

Lille Kylling får et ekstra klaptræ for de perfekte danske stemmer og rigtig god musik. Ekstramaterialet byder ikke på det helt store, slettede scener, skabelsen af filmen, et enkelt spil og musikvideoer.

Det er en film, hele familien kan samles om, uden at de voksne får fnidder og begynder at kede sig. Og ungerne vil få en god tegnefilmsoplevelse.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017