Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i alt: 1.678
Lav cykel med Leth (2005)
 
 
  Genre: Undervisning
Instruktør: -
Medvirkende: Flemming Leth og forskellige uskyldige cykler
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. april 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Flemming Leth kender de fleste som allround handymanden, der kan afhjælpe alle praktiske problemer i hjemmet, og som gladeligt deler ud af sine gode råd. Han blev kendt via tv og siden da på Ekstra Bladet, hvor han hver lørdag kommer med tip og gode råd.

Og nu er der så også kommet en DVD fra hans side, der er et fremragende opslagsværk med alt vedrørende vedligeholdelse og reparation af cyklen. Det, der gør DVD'en velegnet som opslagsværk, er netop, at den faktisk er opbygget som et opslagsværk, så man lynhurtigt kan finde frem til en løsning på et givent problem.

Flemming Leth kommer godt omkring det hele på en særdeles pædagogisk måde. Og de levende billeder giver langt mere info end nogen bog om samme emne nogensinde vil kunne gøre. Her viser DVD sig virkelig som et strålende formidlings- og undervisningsmedie.

Personligt har jeg aldrig brudt mig meget om Flemming Leth, selv om jeg da gennem årene har luret en del handyman-tricks af fra ham. Men jeg må indrømme, at denne DVD langt overgik mine forventninger og lidt til. Så den kan kun anbefales til enhver, der ikke ønsker at overlade cyklen til en cykelsmed, men hellere vil gøre det selv.

Hvis denne DVD bliver en succes, kan vi sikkert forvente flere af denne type DVD'er fra Flemming Leth. Og hvis resultatet er lige så vellykket, er det bestemt ingen ulykke!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017