Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Late Phases (2014)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Adrián García Bogliano
Medvirkende: Nick Damici, Ethan Embry, Lance Guest m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 16. april 2015
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den blinde krigsveteran Ambrose McKinley (Nick Damici) flytter til Crescent Bay for at nyde sin sidste tid sammen med sin førerhund, Shadow (Raina).

Crescent Bay er et nydeligt område bestående af ældreboliger og pensionister. Her kan de nyde deres otium i fredelige og idylliske omgivelser, og dog ...

Der har været en del mystiske overfald med døden til følge på det sidste. Politiet gør ikke det store. De mener, at det er store hunde, der er på spil. De anbefaler blot, at beboerne holder sig indendørs om aftenen og natten.

Allerede første aften bliver både Mckinley og hans nabo Delores overfaldet. Han overlever og har en mistanke om, hvad det er, der har overfaldet ham.

Han væbner sig nu til kamp, for han regner med at næste overfald vil ske om en måned. Hvor det atter er fuldmåne ...

Instruktøren Adrián García Bogliano stod også bag Here Comes the Devil. Desuden var han forfatteren til kortfilmen B is for Bigfoot fra The ABCs of Death.

I Late Phases giver han sig i kast med en varulvefilm, og han har da også nogenlunde styr på historien og handlingen. Men det er bare set så mange andre gange før.

Skuespillet er nogenlunde. Det er især Nick Damici, der bærer historien, men der mangler i den grad spænding og mere uhygge. Samt lidt bedre speciel effects.

Der er en del skægge personligheder. Men man kommer aldrig helt til at kende dem, hvilket er synd. Der kunne godt være brugt lidt flere kræfter på at udbygge disse karakterer.

Alt i alt er Late Phases en ganske fin lille horrorfilm. Men ikke en, der efterlader markante spor i hukommelsen. Desværre ...
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017