Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Last Will (2010)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Brent Huff
Medvirkende: Tatum O'Neal, Tom Berenger, Patrick Muldoon, James Brolin m.fl.
Varighed: 98 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 9. april 2013
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Da Hayden (Tatum O'Neal) gifter sig med den velhavende læge Frank Emery (Tom Berenger), gifter hun sig ikke også kun til en masse penge. I tilgift får hun nemlig også svogrene Joseph (Patrick Muldoon) og Virgil.

Hvad der ligner en drømmetilværelse, bliver dog hurtigt til et mareridt. Hayden finder nemlig ud af, at svogrene benytter Franks ejendomme, som de forvalter, til svindel.

Da Hayden fortæller sin mand om det, bliver hun gjort til arving og fremtidig forvalter af ejendommene i et nyskrevet testamente. Men kort tid efter dør Frank under mystiske omstændigheder.

Hayden bliver med det samme mistænkt for at stå bag drabet, da hun jo står til at arve en formue. Men hun bliver også midtpunkt i en bitter arvestrid med sine svogre, der ikke vil slippe deres lukrative forretningsmuligheder.

Hayden sætter sig for at bevise sin uskyld og tage kampen op mod svogrene i arvestriden. Det bliver dog starten på en bølge af vold, drab og intriger, hvor Hayden også må slås med korrupte embedsfolk, hvor kun kriminalbetjenten Sloan (James Brolin) måske er på hendes side.

Umiddelbart lyder plottet om en kvindes kamp for retfærdighed i en mandsdomineret verden klassisk, men det skal man endelig ikke lade sig snyde af. For der er mange uventede drejninger undervejs. Ikke mindst mod slutningen, hvor man pludselig skal holde tungen lige i munden.

Instruktøren Brent Huff har med valget af skuespillere valgt at satse på det sikre. Det er nemlig fortrinsvis prøvede kræfter, der får lov at vise deres kunnen. Og det gør de såmænd også udmærket.

Tatum O'Neal skal dog fremhæves for sin rolle som den unge kvinde, der pludselig står med ryggen med muren. Hun forstår virkelig at vise hele følelsesregistret efterhånden som nyforelsket glæde bliver til frustrationer i kampen for retfærdighed.

Last Will, der er baseret på virkelige begivenheder, er en thriller med en god del action undervejs. Uventede drejninger, bedst som man tror, man har regnet det hele ud, gør bestemt ikke oplevelsen ringere.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017