Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie - Kvalitets tid (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Will Nipper, Wendy Cox, Lassie m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 19. januar 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lassie tørner atter ud på nye eventyr sammen med sine kære, familien McCullogh. Ud over Lassie, består familien af børnene, Will (Will Nipper) og Megan (Wendy Cox), samt forældrene.

I første af de tre episoder får Will og Megans mor en ubehagelig besked fra sin læge. Kort tid efter bliver hun sammen med Lassie under et voldsomt uvejr fanget i et sommehus.

Selv om situationen er temmelig skræmmende, går det op for hende, at der er mange ting, som er værd at kæmpe for. Ikke mindst hendes eget og familiens liv,

I anden episode er Will ude efter et særligt baseball-kort. Det bringer ham og Lasse til en marskandiser for at investere i et yderst sjældent kort. Men der er udbudne gæster i butikken.

En klapperslange er uset kommet ind i butikken og den får sat hugtænderne i butikkens ejer. God nok er Will og Lassie der til at hjælpe ejeren, men de er blevet alle blevet spærret inde sammen med den giftige slange.

Det lykkes dog Will at få lukket Lassie ud, så hun kan hente hjælp ...

I tredie episode er Will af en skolekammerat blevet lokket med til grove drengestreger. Først får de, med lidt hjælp fra Lassie, narret lærere og inspektør til at tro, at der er sket et udslip af farlige kemikalier på skolens område, så eleverne alle får resten af dagenm fri.

Men de gale streger er langt fra slut. Sammen med kammeraten, Arnie, "låner" de en bulldozer. Desværre bliver Arnie fanget på bulldozeren, der har retning mod en benzintank. Det er nu op til Will at forsøge at redde kammeraten.

Som altid er denne serie med vel nok verdens mest berømte hund en fornøjelse. Som de øvrige DVD'er i serien består den af tre afsluttede episoder af omkring 20 minutters varighed. En passende længde, hvor selv rastløse sjæle kan holdes fænget.

DVD'erne er på originalsproget engelsk, men er selvfølgelig tekstet. Derfor skal de mindste i målgruppen nok have en voksen til at hjælpe sig med dialogerne, men episoderne kan skam også sagtens ses af voksne, så det bør ikke være et problem.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017