Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie - Halloween (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Will Nipper, Wendy Cox, Dee Wallace Stone, Lassie m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 19. januar 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lassie, enhver kæk knægt og piges drøm om den perfekte ven, er på banen igen. Det er i form af tre afsnit fra en tv-serie, der løb over de amerikanske fjernsynsskærme fra 1989 og nogle år frem.

Lassie bor sammen med sin familie, McCulloghs, der blandt andet tæller sønnen Will (Will Nipper) og datteren Megan (Wendy Cox). Hvert afsnit er på omkring 20 minutter og dermed korte nok til at holde selv den mest urolige sjæl tryllebundet et stykke tid.

I den første episode har familien McCullogh en lidt speciel gæst, der ikke just er er i fuld harmoni med sig selv. Familien beslutter sig for, godt hjulpet af Lassie og et gadekryds, som søger et nyt hjem, at hjælpe gæsten til langt gladere og mere lykkeligt liv.

Ander afsnit på denne DVD kan nok betegnes som hovedafsnittet. Det er i hvert fald det afsnit, der har givet DVD'en sin titel.

Halloween nærmer sig, hvilket især børnene i familien McCullogh glæder sig til. For Megan er det ensbetydende med fest sammen med vennerne, mens det for Will handler om at få slik fra beboerne i kvarteret.

Politiet vil det imidlertid anderledes, idet de ikke mener at de kan garantere for børnenes sikkerhed på denne aften. Derfor opfordres forældrene i den lille by til at holde børnene indendøre netop denne aften.

Det får Wills mor (Dee Wallace Stone) til at arrangere en kæmpe Halloween fest for områdets unge og deres forældre. Også politiet bakker op om denne ide, mens de to yngste i familien er mindre entusiatiske, ikke mindst Megan, der har set frem til fest med vennerne uden forældre.

Inden festen beslutter Will og en ven at banke på hos en af naboerne, for at få slik eller lave ballade. Vennen er nu mest opsat på ballade, og begynder at svine naboens hoveddør til. Men så åbner den ældre beboer døren og får hurtigt et hjertetilfælde, hvilket skræmmer livet af Wills ven ...

Megan beslutter at trodse forældrene og sniger sig ud til fest med vennerne. Men allerede hun når frem, bliver hun antastet af bøller på gaden. Pludselig er Megan i en mindre heldig og langt fra ønskværdig situation ...

Men selvfølgelig redder Lassie begge situationer, så alt ender godt. Måske bort set fra Will ven, der må se sig snydt så vandet driver.

I tredie afsnit er familien McCullogh på ferie. De når blandt andet til en mystisk spøgelsesby, Red Tree, hvor der efter sigende skulle være en begravet skat.

Familien støder dog også på vaskeægte og nutidige bankrøvere, der truer med at slå familien ihjel. Så atter må Lassie træde til ...

Trods forskellige instruktører på de forskellige episoder, er der en ganske god helhed, hvis flere episoder ses i træk. Men de kan selvfølgelig også ses hver for sig uden at tabe noget. Hver episode er nemlig en afsluttet historie.

Der er absolut ingen tvivl om, at denne DVD nok henvender sig til de i familien, der snart skal i skole eller netop er begyndt. Men også større børn og vi voksne kan nyde et gensyn med vel nok verdens mest berømte hund.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017