Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie - Der var engang (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Will Nipper, Wendy Cox, Lassie m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 19. januar 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lassie, vel nok verdens bedst kendte filmhund, er atter på banen. Igen med tre nye, afsluttede fortællinger om livet hos familien McCullogh.

I den første fortælling er Megan (Wendy Cox) alene hjemme, da en ung mand kører galt på sin motorcykel nærmest i familiens indkørsel. Samtidig er Lassie ved at undersøge en gaslækage i familiens garage.

Mens Megan hjælper den tilskadekomne, unge mand, får Lassie spærret sig selv inde i garagen. Inden Lassie når at omkomme af iltmangel, når Will (Will Nipper) hjem og får reddet situationen.

I andn fortælling Will og Megan sammen med Lassie forvildet sig ind på et afspærret område nær en kommende byggeplads, Det viser sig at det afspærrede område er et tidligere, militært øvelsesterræn, hvor der stadig er livsfarlige granater og miner.

Inden de to børn og Lassie kan nå væk, bliver Megan fanget under tunge metalrør. Mens Will arbejder på at få sin søster fri, får Lassie hentet hjælp, så de Will og Megan kan reddes ud af det farlige område med en helikopter.

I den sidste fortælling for familien McCullogh besøg af den sympatiske, men mystiske Mr. Shephard. Den ældre mand tilbyder at arbejde mod at få mad, men viser sig også at kunne magiske tricks.

Familien hjælper også med ved en indsamling, hvor Mr. Shephard optræder sammen med Lassie. En forbryder tror Megan har pengene og forsøger at stjæle dem, men Lassie og Mr. Shephard redder situationen, og den lille familie med kloge hund begynder for alvor at tro på magi,

Lassie-fortællingerne, der alle stammer fra en amerikansk tv-serie, har hver især en længe på omkring 20 minutter. De søde historier kan ses af hele familien, men henvender sig naturligt nok mest til det yngre publikum.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017